Qui som

Hola!

Som la Marianna i el Dario, vam néixer a Itàlia i allà tenim les nostres arrels, una barreja de tradicions del nord i del sud de la península.
Vam créixer i vam viure a Gènova fins als 26 anys.
Allà ens vam formar com educadors i pedagogs, primer a l’Institut Psicopedagògic i després a la Universitat de Ciències Pedagògiques i de l’Educació.

En el nostre temps lliure ens hem dedicat a les arts gràfiques i plàstiques, col·laborant en escenografies amb alguns grups teatrals a Gènova.

Al 2008, dos anys després de casar-nos i havent aconseguit una certa seguretat en la nostra vida, vam decidir deixar-ho tot i marxar a viure a Barcelona.

Vam tornar a començar de nou: compartint pis amb el Diego i la Sílvia, treballant en diferents bars de Barcelona i mentres tant vam muntar un taller artístic. Així va néixer MADA CREACIONES, combinant les nostres capacitats creatives per a la realizació d’escultures, llums i decoració d’interiors de locals i bars.
També ens vam formar com a terapeutes en diferents disciplines alternatives entre elles: Arquetips, Diapason Sanadors i Kinesiologia.

Al 2010, buscant un lloc més tranquil per a viure, vam trobar Sant Pol i la seva Ermita.
Ens vam enamorar de la història, la naturalesa i la bellesa d’aquest indret i des d’aquell moment vam decidir quedar-nos i aquí vivim, fent d’ermitans i tenint cura d’aquest antic monestir.

La Marianna i el Dario

  • Dario Martone

El Dario es va especialitzar en treball amb adolescents i joves amb trastorns psiquiàtrics, treballant en un centre de formació i d’inserció laboral.
Va estudiar teatre obtenint el títol d’Operador Pedagògic Teatral per a treballar les arts dramàtiques a través de recursos pedagògics i de creixement personal.

  • Marianna Trichini

La Marianna es va especialitzar en la primera infància, abans com educadora i després com a directora d’escola bressol.
A més va continuar formant-se en literatura infantil i juvenil, portant projectes a biblioteques i escoles amb la finalitat d’aplicar en l’educació els recursos que proporcionen els contes infantils.